Arinna Basın Yayın ve Reklam Sanayi Tic. Ltd.Şti.’nin gizlilik politikası gereği kayıtlı kullanıcılarımız ve online satış sayfamızda gazete satın alan okuyucu ve müşterilerimizin aşağıdaki hakları teminat altına alınmıştır.

1. Elektronik posta adresiniz, reklam, tanıtım veya pazarlama amacıyla başka kuruluşlarla asla paylaşılmayacaktır.

2. Bizimle paylaştığınız üyelik bilgileri ve kişisel bilgileriniz, sizin onayınız dışında diğer üyelere açılmayacaktır.

3. Site sistemine girdiğiniz tüm bilgileri sadece siz alabilir ve bunları sadece siz değiştirebilirsiniz. Başka bir üyenin kişisel sayfanıza girmesi ve bilgilerinizi değiştirmesi mümkün değildir.

4. E-Gazete sistemine üye olurken sizden istenilen zorunlu bilgiler dışındaki alanları doldurmak zorunda değilsiniz.

Gizlilik ve Kişisel Verilerin Kullanılması

Üyelerimizin sitemize kaydettikleri kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca, veri sorumlusu sıfatıyla Arinna Basın Yayın ve Reklam Sanayi Tic. Ltd.Şti tarafından hangi şekillerde ve durumlarda işlenebileceği aşağıda açıklanmıştır.

1. Kişisel Verilerinizi Toplamamızın Yöntemi ve Hukuki Sebebi Nedir?

https://eyeniyasam.com adresinde sadece, üyelik, fatura ve kargo işlemleri için gereken bilgileriniz toplanır https://eyeniyasam.com sunucularında saklanır. Bu bilgiler başka bir yere aktarılmazlar.

2. Kişisel Verilerinizi Hangi Amaçla İşliyoruz?

Kişisel verileriniz, sipariş durumunda kargo ve fatura işlemleri için gerekli bilgileriniz, sipariş verdiğiniz satıcılara aktarılır.

Arinna Basın Yayın ve Reklam Sanayi Tic. Ltd.Şti.


Warning: Undefined array key "toolbar-default-page-mode" in /usr/local/www/eyeniyasam/wp-content/plugins/pdf-viewer-for-wordpress/includes/automatic-features.php on line 69